Gongslag luidt officieel ‘Doede360’ in

Gongslagdonderdag 26 april 2012 19:22

Met de Gongslag in Beursplein 5, werd donderdagochtend 26 april samen met de ambassadeurs Oscar Zeegers en Bart Meijer en voorzitter Jan Rijpstra van de KVLO, het officiële startsein van de recordpoging geluid.

Om 9.00 uur luidde in Beursplein 5 om stipt 09.00 uur de gong, dat gelijk het startsein was van de wereldrecordpoging. Aan ambassadeurs Oscar Zeegers (acteur), Bart Meijer (presentator Het Klokhuis) en Jan Rijpstra (voorzitter KVLO) de eer de gong te slaan. Daarna vertrok Bart Meijer naar Enschede waar een waar Doede360-feest was losgebarsten! Honderden kinderen deden daar de Doede360. De Doede360-band met toprappers Gino Pietermaai en Boekosam en FS Green wisten de kinderen helemaal los te krijgen! Zaterdag wordt in Arnhem bekend gemaakt hoeveel kinderen aan het wereldrecord hebben meegedaan en hoeveel 360-graden sprongen er dus totaal deze week zijn gemaakt! 

Het Klokhuis ging vandaag mee en zond in de uitzending van 18.35 uur een mooie reportage van de dag uit. Klik hier voor die reportage!  (vanaf eerste minuut, vanaf minuut 5.50 en minuut 14.30-einde)

De Gong Ceremonie wordt exclusief aangeboden aan klanten van NYSE Euronext en aan opvallende personen uit de sport en cultuur, bijzondere evenementen en Goede Doelen. RTL-Z zond de gongceremonie in de ochtend live uit. 

« Terug