Wandel of fiets mee met Hella en Joris

wandelen met Helladonderdag 19 april 2012 20:06

Ook dit jaar gaan ambassadeurs Hella van der Wijst en Joris Putman weer hun favoriete sport uitoefenen tijdens de opening van de Nationale Sport Week. Hella gaat wandelen en Joris fietsen in en rondom Enschede. Ga je mee?

Gemeente Enschede heeft een bijzondere route uitgezet voor de wandeling: de Cultuurmijl. De Cultuurmijl is een culturele route dwars door Enschede. De route doet de prachtige musea TwentseWelle aan en Rijksmuseum Twenthe maar biedt ook plaats voor kunstwerken, monumenten en architectuur. Hella gaat twee keer wandelen: om 12.30 uur en om 14.30 uur. De wandeling duurt maximaal 45 minuten en loopt zelfs dwars door het museum TwentseWelle. Wil je ook meelopen? Meld je dan voor zaterdag 21 april nog aan bij Francisca Hagg: f.hagg@enschede.nl. Uiteraard kan het ook nog op de dag zelf. Meld je dan bij de Gemeente Plaza op de Oude Markt.

Ben je meer van het fietsen en hou je wel van snelheid? Fiets dan mee met Joris Putman. Hij gaat het rondje Enschede fietsen. Niet helemaal, want dat is 40 kilometer, maar een mooi deel daarvan. De route gaat over nieuwe en langs bestaande paden en verbindt unieke pleister- en beleefplekken. Joris houdt ook van recreatiefietsen, maar zaterdga zet hij er liever de vaart in. Dus wil je pittig fietsen zaterdag? Meld je dan nu nog aan om met hem mee te gaan. Joris vertrekt om 12.30 vanaf de Oude Markt. Je kunt je tot zaterdag nog aanmelden bij Marieke Rolink: m.rolink@enschede.nl. Ook voor het fietsen kun je je nog op zaterdag aanmelden. Dat kan ook bij de Gemeente Plaza op de Oude Markt. Neem wel je eigen fiets mee en zorg voor beschermde kleding (helm!). De route gaat er soms ruig aan toe…

Tot in Enschede! Wandelend of op de fiets! 

« Terug